BESTÄM ER NIVÅ

 

Le Petit, Le Moyen, Le Grand eller l´Extrême?

Det är namnen på de olika paket ni väljer mellan och som bestämmer nivån på de fysiska aktiviteterna under er resa. Om ni inte är vana vid fysisk aktivitet eller känner att några timmars vandring /dag räcker, så bör ni välja “Le Petit”. Är ni vana att röra er och vill prova på längre turer där fysisk uthållighet krävs, är det “Le Grand” som gäller. Tanken är att alla ska kunna hitta en nivå som passar henne/honom. De olika nivåerna fungerar oberoende av hur många dagar ni stannar, och är till för att underlätta då vi tillsammans utformar ett program som passar er.


LE PETIT

Anpassad för er som gärna vill prova på vandring men inte är erfarna och som inte känner er i superform. Här tillbringar vi lite mer tid i heta källor och med att besöka olika intressanta platser. “Le Petit” är paketet som ALLA klarar av. Upplägget är 30% vandring/fysisk aktivitet & 70% övrigt.

Skräddarsy er resa här

Kontakta mig för mer information om Le Petit


LE MOYEN

Här beger vi oss ut på vandringar som varar i 4-6 timmar. Här varar aktiviteterna lite längre, men man behöver absolut inte vara en atlet! Detta är en nivå som passar er som är vana vid att röra på er och som vill uppleva naturen på nåra håll under säkra förhållande. Upplägget är 50% vandring/fysisk aktivitet & 50% övrigt.

Skräddarsy er resa här

Kontakta mig för mer information om Le Moyen


LE GRAND

Här börjar det bli lite tuffare. Vandringarna är långa, ibland över 8 timmar, och höjdskillnaden kan vara upp emot 2000m/dag. Här krävs det god kondition och bra utrustning. Visst hinner vi med att besöka heta källor och dricka gott vin, men vi ägnar oss huvudsakligen åt vandring eller annat hålligång. 70% vandring/fysisk aktivitet, 30% övrigt.

Skräddarsy er resa här

Kontakta mig för mer information om Le Grand


L´EXTRÊME

 

Precis som det låter: Extremt!

Här rör vi på oss hela tiden: vandrar, orienterar, cyklar etc. Här sover vi i tält eller under bar himmel de flesta nätterna. Här krävs det god fysisk kapacitet och mycket jäklar anamma! Detta är den typ av semester som bara de “bitna” förstår sig på. Full av utmaningar och perfekt för att testa sina gränser.
100 % action!

Skräddarsy er resa här

Kontakta mig för mer information om L´Extrême