PAKETRESOR

Här följer några exempel på roliga resor. Nivån varierar, och är ni osäkra på vilket program som passar er bäst så hör gärna av er till mig.


FRANSKA KATALONIEN – VANDRING, KULTUR OCH GOD MAT

Denna resa är för dig som har viss vana av vandring i bergstrakter, men som samtidigt uppskattar god mat och dryck. Vi börjar med fyra dagars vandring i Pyrénées Orientales storslagna natur, med övernattning på mysiga bergsrefuge.
Vi kommer också att hinna med besök i byn Mont Louis som är med på UNESCOs lista över världsarv, samt bad i heta källor, vindlande färd med Gula tåget m.m.

Detaljerat program

Intresserad av denna resan? Kontakta mig på kim.falck@propy.se eller via tel. +33 6 12 40 75 78


CANIGÓ – KATALONIENS HELIGA BERG

El Canigó är synlig i stora delar av Katalonien, såväl från den spanska som från den franska sidan. Historierna (mer eller mindre sanna) om detta mytomspunna berg är många. Under denna resa vandrar vi genom dalar och över bergskammar, med en fot i Spanien och en fot i Frankrike, i riktning mot just detta vackra berg. Efter två nätter i tält och viss hjälp av en Land Rover bockar vi av toppen dag fyra. Sedan följer 3 dagar med heta källor, grottbesök, orientering och god mat & dryck.

Detaljerat program

Intresserad av denna resan? Kontakta mig på kim.falck@propy.se eller via tel. +33 6 12 40 75 78


 

KARTA