HUR TAR NI ER HIT?

Närmsta flygplatserna är Perpignan eller Montpellier på den franska sidan, Barcelona eller Girona på den spanska sidan. Från Perpignan är det sedan en och en halv timmes körning, från Montpellier 3 timmar. Att köra från Barcelona eller Girona tar c:a 2timmar och 20 min. Det enklaste är att hyra bil vid flygplatsen. Jag kan ordna med transport, men tänk på att hyrbil ökar er rörelsefrihet på plats om ni önskar någon “ledig dag”.

Meddela mig om ni behöver hjälp med transport.


FLYG

 

Norwegian

●    Köpenhamn-Barcelona
www.norwegian.com

Ryan Air

●    Göteborg-Girona
●    Stockholm-Girona
www.ryanair.com


 

Behöver ni hyrbil?

Om ni behöver hyrbil så finns här en länk där ni hittar alla typer av bilar, i alla städer. Obs: Jag garanterar inte att denna länken ger er dom bästa erbjudandena.
Testa gärna andra sajter.
www.autoeurope.com 

Meddela mig om ni behöver hjälp med bokning av hyrbil. info@propy.se


BIL

För er som bilar ner; från Malmö är det ganska precis 200 mil. Det mesta på motorväg, om ni har bråttom, annars går det ju att göra resan till en mysig tripp i sig. Det enklaste är nog att ta bron till Köpenhamn, vidare till Rödby för att ta färjan till Puttgarden i Tyskland; sedan autobahn till Hamburg, Kassel, Frankfurt, Strasbourg och in i Frankrike vid Mulhouse. Därefter Lyon, Valence, Montpellier, Perpignan och sedan upp mot Andorra. Fördelen med att köra genom Tyskland istället för Belgien och ner genom hela Frankrike är att ni slipper vägtullar. Meddela mig om ni behöver mer info eller tips om färdväg.

Klicka här för att se vägbeskrivning från Google: www.google.com/maps


TÅG

Tågluffande har ju blivit populärt igen, och har man tid så är tåget ett utmärkt sätt att ta sig ner hit. När ni kollar förbindelser så är den närmsta stationen på franska sidan “Latour-de-Carol” och på den spanska sidan “Puigcerdà”. Från båda stationerna är det sedan c:a 30 min. körning till Bolquère och Projet Pyrénées högkvarter. Jag kan ordna med transport från stationen. Meddela mig om ni behöver mer info angående tåg. info@propy.se